Ontstaan van Uitgeverij B.O.S.

Sinds de oprichting van mijn opleidingscentrum (Kenniscentrum B.O.S.) in 2010 heb ik een samenwerking met het IVIO-Examenbureau: onze studenten ontvangen bij slagen voor een van de administratieve, secretariële of logistieke opleidingen een geaccrediteerd diploma van IVIO-Examenbureau.

Uitgeverij B.O.S. is in 2017 ontstaan toen een andere particuliere opleider voor haar studenten goed en praktijkgericht lesmateriaal zocht. De aankoop van ons lesmateriaal resulteerde in de vraag of haar studenten dan ook examen konden doen voor het geaccrediteerd IVIO-diploma en zo ontstond een mooi traject waarvan inmiddels meer particuliere opleiders de voordelen ondervinden.

Van 1987 tot 2011 ontwikkelde ik lesmaterialen en examens voor een van de grootste Nederlandse particuliere opleiders; ik gaf er les en was hoofddocente. Door contacten met werkgevers, werknemers, studenten, re-integratiecoaches en examenbureaus leerde ik de markt kennen.

Met 35 jaar werkervaring in de particuliere onderwijswereld weet ik wat nodig is om ook uw studenten te begeleiden naar een diploma waarmee ze volwaardige spelers zijn op de arbeidsmarkt.
Versterk uw positie op de particuliere onderwijsmarkt door uw studenten ook met ons lesmateriaal en voorbeeldexamens te coachen naar onze examens voor een geaccrediteerd diploma van IVIO-Examenbureau, waarbij u slechts één aanspreekpunt hebt: Uitgeverij B.O.S.

Maak een account aan en ik neem contact met u op om de vele voordelen met u door te nemen. Bellen mag ook: 079 7470222 of 06 48541255. Liever e-mailen? Stuur uw bericht naar sylvia@uitgeverijbos.nl of vul het contactformulier in.

Sylvia Schulte,
directeur