Ontstaan van Uitgeverij B.O.S.

Sinds de oprichting van mijn opleidingscentrum (Kenniscentrum B.O.S.) in 2010 heb ik een samenwerking met het IVIO-Examenbureau: onze studenten ontvangen bij slagen voor een van de administratieve, secretariële of logistieke opleidingen een geaccrediteerd diploma van IVIO-Examenbureau. Bij het positief afleggen van een examen voor een training ontvangt een deelnemer een getuigschrift van het IVIO-Examenbureau.

Uitgeverij B.O.S. is begin 2017 ontstaan toen een andere particuliere opleider voor haar studenten goed en praktijkgericht lesmateriaal zocht. De aankoop van ons lesmateriaal resulteerde in de vraag of haar studenten dan ook examen konden doen voor het geaccrediteerd IVIO-diploma en zo ontstond een mooi traject waarvan inmiddels meer particuliere opleiders de voordelen ondervinden.

Van 1987 tot 2011 ontwikkelde ik de administratieve en secretariële lesmaterialen en examens voor een van de grootste Nederlandse particuliere opleiders; ik gaf er les en was hoofddocente in Zuid-Holland. Door contacten met werkgevers, werknemers, studenten, re-integratiecoaches en examenbureaus leerde ik de markt van de verschillende doelgroepen kennen.

Met inmiddels ruim 37 jaar werkervaring in de particuliere onderwijswereld weet ik wat nodig is om ook uw studenten te begeleiden naar een diploma waarmee ze volwaardige spelers zijn op de arbeidsmarkt. Versterk dus uw positie op de particuliere onderwijsmarkt door uw studenten ook met ons lesmateriaal en voorbeeldexamens te coachen naar onze examens voor een geaccrediteerd diploma van IVIO-Examenbureau, waarbij u slechts één aanspreekpunt hebt: Uitgeverij B.O.S.

Maak een account aan en ik neem contact met u op om de vele voordelen met u door te nemen. Bellen mag uiteraard ook: 06 48541255. Liever mailcontact? Stuur uw bericht naar sylvia@uitgeverijbos.nl of vul het contactformulier in.

Sylvia Schulte,
directeur